Yerli ve Yabancı en kaliteli Off Road Videoları

Merhaba Off Road Severler. Türkiye’nin tek off road videoları sitesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Sizler için sadece HD kalitesindeki videoları arşivliyoruz. Video sitelerinde düzensiz olarak eklenilen tüm off road videoları tarafımızdan tek tek inceleniyor. Ardından, kategorilere eklenerek arşivleniyor. Bu yüzden video paylaşımlarımıza başlamamız için çok daha az bir zamana ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yerli ve Yabancı en kaliteli Off Road Videoları, fotoğrafları, videoların anlatımları ve daha fazlasını bulabileceğiniz bu sitede, mevcut arşivimizdeki tüm videolar siz değerli off road severler ile paylaşılacaktır. Ardından, yeni videoları da sizlerle paylaşacağız.

Yabancı Off Road videoları kısmı için daha çok profesyonel firmalar tarafından editlenmiş; müzik ve görüntü kalitesi olarak en üst düzeydeki off road videoları’nı sizler için arşivlemekteyiz. Yerli Off Road videoları için aynı şeyleri diyemeyeceğim, çünkü henüz ülkemizdeki off road videoları o seviyeye gelmedi. Türkiye’deki Off Road Videoları adlı yazımda bu konuya biraz değinmiş, belki de biraz sert bir dille eleştirmiştim. Tabiî ki bizim bu sitedeki amacımız insanları eleştirmek veya yermek değil, ancak benim gibi off road sporuna gönül vermiş insanlar internette canı sıkıldığında kaliteli off road videoları izlemek, yabancı off road videoları gibi profesyonel çalışmaları izlemek istiyor. Belki de yazılarımızdaki eleştirinin tek nedeni ülkemizdeki off road levelinin yükselmesini istememizdendir.

Yerli ve Yabancı Off Road Videoları izlemek için sitemizi takip edin. Çok yakında aktif bir yayın politikasına başlayacağımızı bu yazıyla duyurmak istedim. Saygılar…

0 yorum:

Yorum Gönder